Cerca a la Web 

Extraescolars

Extraescolars: Robòtica

Estimadas familias:

 
Os reenviamos la Información de la Extraescolar de Programación y Robotica ofrecida por Play Code Academy en formato virtual este curso. 
 
Disponemos de un importante descuento por ser alumnos del colegio. Es necesario indicar el colegio en la inscripción
 
???? Apúntate a la extraescolar de Robótica y Programación ????
 
ONLINE CON PROFESORES EN DIRECTO
 
Oferta exclusiva para alumnos del colegio???? 
 
1 HORA SEMANAL: POR TÁN SOLO 1️8️€ AL MES
 
1´5 HORAS SEMANALES: POR TÁN SOLO 2️5€ AL MES
 
2 HORAS SEMANALES: POR TÁN SOLO  3️3️€ AL MES
 

Extraescolars: Informació important 2020-21

Bon dia famílies,

 

Us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021.

 

Us informem que en aquests moments, l’equip de l’AMPA ja està treballant en els serveis que s’oferiran durant aquest any marcat per la situació sanitària actual i les necessitats de les famílies.

Seguint les recomanacions d’Educació, l’AMPA en col·laboració amb el centre escolar per anar coordinats i poder oferir la màxima seguretat i tranquil·litat a les famílies, NO es podran dur a terme durant el primer trimestre les activitats extraescolars. Durant aquest temps observarem la situació de la pandèmia a cada moment i estarem preparats per a oferir-les de seguida que la situació canviï.

Tanmateix, a partir del mes de setembre només s’oferirà servei d’acollida matinal i/o tarda segons demanda.

És molt important que tingueu en compte que enguany NO podrem atendre improvisacions com en anys anteriors, per la qual cosa necessitem saber amb antelació les famílies/nens que requeriran aquest servei.

Us fem arribar un formulari perquè totes les famílies ens comuniqueu la vostra necessitat respecte al servei d’acollida. Insistir en la necessitat de tenir aquesta informació ja que l’organització aquest any ha d’estar estrictament controlada.

IMPORTANT: TOTHOM (TANT SI FAS ÚS DE L'ACOLLIDA COM SI NO) HA DE COMPLIMENTAR EL FORMULARI ABANS DEL DIJOUS 

ENLLAÇ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDVP8y6GMHCuWhDoSYNcJ-uX0JkCkllItuTs4J5HZbJoJZ1A/viewform?usp=sf_link

 

Per a qualsevol consulta, ens la podeu transmetre a través del correu electrònic de l’AMPA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració i fins aviat.

AMPA Concòrdia

Extraescolars: Informació general 2019-20

Calendari de les activitats:

Les activitats es realitzen durant tot el curs escolar des d’octubre fins al maig. La inscripció pels mesos de setembre i/o juny és opcional. (El pagament de la quota serà proporcional en els mesos de setembre i juny).

Inscripcions:

  • Documentació: Fotocòpia targeta sanitària, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia carnet de vacunes i, si s'escau, certificat mèdic de malalties o al·lèrgies de l'alumne/a, foto de carnet (de P3 a 2on), justificant de pagament de la quota AMPA o d'ingrés de matrícula. Si el vostre fill ja ha realitzat alguna extraescolar anteriorment, teniu l’opció de que l’AMPA reutilitzi aquesta documentació fins a la finalització de l’escolarització del nen, però CAL MARCAR LA CASELLA d’autorització a la mateixa fulla d’inscripció.
  • Els alumnes de Ultimate Frisbee hauran de fer un únic pagament de 40€ en fer la inscripció per tal de federar-se i participar en lligues escolars (5 al llarg de l'any). El pagament trimestral es realitzarà a principis de trimestre. S'entregarà un dis a cada alumne que haurà de portar a l'activitat.
  • Els nens/es de Futbol Sala (de 1r a 6è) i Bàsquet participaran a la lliga del Consell de l'Esport de l'Ajuntament de Sabadell sempre i quan hi hagin nens suficients: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta lliga s’assumirà de manera proporcional 50 % AMPA i 50 % famílies abonades a la 1ª quota.
  • Els nens/es de Patinatge participaran a la Copa Comarcal i Provincial segons criteris de la monitora: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta competició s’assumirà de manera proporcional 50% AMPA i 50% famílies.
  • Els alumnes de Taekwondo hauran de federar-se en el segon curs que es matriculin d'aquesta activitat.
  • Cal recordar la obligatorietat de pagament d’una assegurança per a totes les activitats extraescolars que es realitzin a l’escola. Es realitzarà un ÚNIC PAGAMENT ANUAL d’import 4€

       Període d'inscripcions

      Del  20 al 31 de maig de 2019  i del 12 al 20 de setembre de 2019.

      Horari inscripció

      De dilluns a divendres de 09:05 a 10:00 i de 16:35h a 17:30h.

   IMPORTANT: No s'admeten fulls d'inscripció a la bústia de l'AMPA, ni presentades per menors.

Normes de funcionament:

  • Altes: Els períodes d’inscripcions seran durant el mes de maig, els dies indicats a dalt (per començar el primer dia d’escola o a l'octubre) i durant les últimes dues setmanes de setembre (per començar a l’octubre). Únicament s’obrirà un nou període d’inscripcions al desembre (per començar al gener) No s’acceptaran inscripcions d’extraescolars fora d’aquests terminis establerts. En cas d'inscriure's al mes de maig, es pot indicar si es vol començar l'activitat durant el mes de setembre o a l'octubre. Tingueu això en compte ja que algunes activitats tenen places limitades per l'espai disponible i, en aquest cas, les places noves s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Només durant el mes de maig es farà la reserva de plaça pels alumnes que ja han estat inscrits durant el curs anterior i s'inscriguin de nou.
  • Baixes: S’ha de notificar per escrit la baixa de l'activitat a través del format corresponent, es pot deixar a l’oficina de l’ AMPA, o enviar el mateix format escanejat per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , com a mínim 15 dies abans que es carregui el següent rebut de l’activitat. En cas contrari es cobrarà el període sencer.
  • Queixes, dubtes i consultes: Cal contactar amb l’AMPA en l’horari d’atenció a les famílies, o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i es gestionarà la comunicació amb l’entitat pertinent.
  • Quotes i pagament: Les quotes estan prorratejades entre tots els mesos que duren les activitats, per la qual cosa, tots els mesos es pagarà la mateixa quantitat, amb independència dels dies hàbils de cada mes. A diferència de l'activitat de natació que es girarà en un sol rebut a l'inici de l'activitat.

ü     Es facturarà sempre que el nen/a hagi assistit algun dia del període a l'activitat.

ü     Els rebuts seran carregats al compte indicat en el full d’inscripció adjunt,

ü    Si es produeixen devolucions dels rebuts, els costos que generin aniran a càrrec del soci/a.

ü  En cas d’acumular dos mesos impagats, es procedirà a no deixar accedir el nen/a a l'activitat i se’l donarà de baixa. 

ü    Les activitats proposades es faran sempre que el nombre d’inscrits superi una ràtio mínima establerta per la pròpia empresa que la realitza. L’AMPA es reserva el dret de suspendre-la si el grup no arriba al mínim d’alumnes necessaris.

Recollida: La puntualitat en la recollida dels nostres fills/es és molt important. Els monitors estan contractats dintre d’una franja horària. El no compliment reiteratiu d’aquest horari anirà a càrrec dels pares.

IMPORTANT: NO ES DEIXARÀ SORTIR SOL A CAP NEN QUE NO TINGUI SIGNADA L'AUTORITZACIÓ PELS PARES O TUTORS. (Consultar normativa)

CALDRÀ ENSENYAR AL MONITOR/A EL CARNET D’EXTRAESCOLARS DEL NEN. (EN EL SEU DEFECTE, CALDRÀ CONSTAR EN EL LLISTAT DE PERSONES AUTORITZADES  PER PODER MARXAR)

CASAL D'ESTIU 2020 (2)

Hola a tots i totes!
 
L’estiu ja esta aquí i el nostre Casal d’Estiu també, a continuació us expliquem com funcionarà aquest any davant de la situació d’excepcionalitat que estem vivint.
 
Les inscripcions les podreu realitzar del 9 al 19 de juny. 
Les inscripcions i resta de documentació la podeu descarregar a la web de l’AMPA o sol·licitar-la i retornar omplerta per mail al següent correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , també està el següent telèfon i whatsapp a la vostra disposició: 617159738.
 
Aquest estiu tot serà una mica diferent tenint en compte les circumstàncies que estem vivint actualment. Tot i així, garantim complir amb totes les normatives aprovades pel PROCICAT per tal de garantir les condicions higièniques i sanitàries necessàries perquè el casal sigui el més segur possible.
 
Justament per tot el que estem vivint, aquest any ens hem vist obligats a fer alguns canvis en les activitats extraordinàries que oferíem fins ara. Així doncs, aquest estiu no anirem a la piscina, no farem excursions que impliquin agafar un autocar, però ampliarem els nostres jocs d’aigua, sortides al voltant de l’escola i moltes més activitats.
 
Volem aprofitar per agrair-vos la vostra confiança un any més en els nostre casal. Sabem que es tracta d’un estiu diferent però desitgem que el casal d’estiu serveixi perquè els nostres nens i nenes tornin a gaudir de les activitats a l’exterior i sobre tot amb altres nens i nenes i que això els doni la oportunitat de poder gaudir al màxim d’unes setmanes de diversió i jocs desprès de tantes dies de confinament.
 
Fins aviat!!!

Extraescolars: Horaris per pares i mares 2019-20

Copyright © 2020 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.