Cerca a la Web 

Extraescolars

Extraescolars: Informació important 2020-21

Bon dia famílies,

 

Us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021.

 

Us informem que en aquests moments, l’equip de l’AMPA ja està treballant en els serveis que s’oferiran durant aquest any marcat per la situació sanitària actual i les necessitats de les famílies.

Seguint les recomanacions d’Educació, l’AMPA en col·laboració amb el centre escolar per anar coordinats i poder oferir la màxima seguretat i tranquil·litat a les famílies, NO es podran dur a terme durant el primer trimestre les activitats extraescolars. Durant aquest temps observarem la situació de la pandèmia a cada moment i estarem preparats per a oferir-les de seguida que la situació canviï.

Tanmateix, a partir del mes de setembre només s’oferirà servei d’acollida matinal i/o tarda segons demanda.

És molt important que tingueu en compte que enguany NO podrem atendre improvisacions com en anys anteriors, per la qual cosa necessitem saber amb antelació les famílies/nens que requeriran aquest servei.

Us fem arribar un formulari perquè totes les famílies ens comuniqueu la vostra necessitat respecte al servei d’acollida. Insistir en la necessitat de tenir aquesta informació ja que l’organització aquest any ha d’estar estrictament controlada.

IMPORTANT: TOTHOM (TANT SI FAS ÚS DE L'ACOLLIDA COM SI NO) HA DE COMPLIMENTAR EL FORMULARI ABANS DEL DIJOUS 

ENLLAÇ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDVP8y6GMHCuWhDoSYNcJ-uX0JkCkllItuTs4J5HZbJoJZ1A/viewform?usp=sf_link

 

Per a qualsevol consulta, ens la podeu transmetre a través del correu electrònic de l’AMPA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració i fins aviat.

AMPA Concòrdia

Copyright © 2021 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.