Cerca a la Web 

Xerrada: El pas de primària a secundària 2020

Obert període d'inscripció!!!

 

Taller manualitats Nadal 2019

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Inscripcio_taller_Nadal2019.pdf)Inscripcio_taller_Nadal2019.pdf[ ]252 kB

Xerrada: Internet Segura

 

 

Benvolgudes famílies,

Cada cop més aviat, els nens i nenes tenen accés a les xarxes socials i en fan ús, potser sense tenir el coneixement necessari o ignorar els perills que no fer-ho de forma responsable pot comportar. Els pares, molt sovint, tampoc sabem com ajudar-los perquè ells en molts casos, en saben més que nosaltres.

Els Mossos d’Esquadra ens ho vindran a explicar tant a les famílies com als nens. Està prevista una xerrada per a les famílies per al dia 23 d’octubre a les 17h a la biblioteca del centre. A més a més, aquesta xerrada també la rebran els nens i nenes de sisè en horari lectiu el dia 25 d’octubre. És per això que és molt recomanable l’assistència de les famílies de sisè ja que els seus fills/es rebran la xerrada però adreçada a ells.

En general, us recomanem assistir-hi ja que creiem que és un tema molt interessant, a l’ordre del dia i que us pot ajudar a gestionar l’ús que fan els nens dels dispositius mòbils, de les seves aplicacions, com controlar-ho, què cal controlar, què cal vigilar, com ho podem fer, etc.

Per a la xerrada s’ha de fer inscripció que trobareu adjunta i dipositar-la a la bústia de l’AMPA.

Atentament,

Escola Concòrdia

Taller manualitats Halloween 2019

Copyright © 2020 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.