Cerca a la Web 

Benvinguts!

Extraescolars curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

 

En referència a les extraescolars del curs 2020-21, us informem que l’Ampa ha contactat amb les empreses i que la nostra intenció és oferir les mateixes activitats que es van dur a terme durant el curs 2019-20.

Ara per ara, però, estem a l'espera de les instruccions definitives d’Educació per confirmar els grups i les condicions. Per aquest motiu, us comunicarem al setembre la oferta definitiva.

 

NOTA IMPORTANT:

Aquest curs totes les extraescolars començaran a l'Octubre. S’oferirà servei d’acollida a les famílies que ho necessitin.

 

Respecte a les inscripcions, de manera excepcional, es mantindran totes aquelles vigents al maig. Això vol dia, que si el vostre fill/a feia alguna activitat al maig, i encara esteu interessats, se us mantindrà la inscripció activa i no us haureu d’inscriure a l’oficina.

Recordeu que per poder fer qualsevol activitat extraescolar ha d’estar pagada la quota Ampa ( 25 € per família) o la matrícula de l’activitat ( 25 € alumne/a) i l’assegurança de 4€ alumne/curs.

Si no voleu continuar amb l’activitat extraescolar haureu de donar-vos de baixa. Podeu trobar el formulari al web de l’Ampa i ens ho feu arribar per correu electrònic.

Al setembre obrirem un nou període d'inscripcions per les noves incorporacions que us informarem en el seu moment.

Podeu enviar tant la baixa d’activitat com els justificants de pagament al mail de l’Ampa: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Salutacions cordials i que passeu un bon estiu.

 

Fins a la tornada!!!

Ampa Escola Concòrdia

CASAL D'ESTIU 2020 (2)

Hola a tots i totes!
 
L’estiu ja esta aquí i el nostre Casal d’Estiu també, a continuació us expliquem com funcionarà aquest any davant de la situació d’excepcionalitat que estem vivint.
 
Les inscripcions les podreu realitzar del 9 al 19 de juny. 
Les inscripcions i resta de documentació la podeu descarregar a la web de l’AMPA o sol·licitar-la i retornar omplerta per mail al següent correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , també està el següent telèfon i whatsapp a la vostra disposició: 617159738.
 
Aquest estiu tot serà una mica diferent tenint en compte les circumstàncies que estem vivint actualment. Tot i així, garantim complir amb totes les normatives aprovades pel PROCICAT per tal de garantir les condicions higièniques i sanitàries necessàries perquè el casal sigui el més segur possible.
 
Justament per tot el que estem vivint, aquest any ens hem vist obligats a fer alguns canvis en les activitats extraordinàries que oferíem fins ara. Així doncs, aquest estiu no anirem a la piscina, no farem excursions que impliquin agafar un autocar, però ampliarem els nostres jocs d’aigua, sortides al voltant de l’escola i moltes més activitats.
 
Volem aprofitar per agrair-vos la vostra confiança un any més en els nostre casal. Sabem que es tracta d’un estiu diferent però desitgem que el casal d’estiu serveixi perquè els nostres nens i nenes tornin a gaudir de les activitats a l’exterior i sobre tot amb altres nens i nenes i que això els doni la oportunitat de poder gaudir al màxim d’unes setmanes de diversió i jocs desprès de tantes dies de confinament.
 
Fins aviat!!!

CASAL D'ESTIU 2020

Bon dia famílies,

 

Us informem que ja tenim preparat el Casal per aquest estiu 2020.

Estem a l'espera del canvi de fase i de qualsevol novetat referent a informació i/o normativa del Departament d'Educació per posar-ho tot en marxa amb les millors condicions.

Us mantidrem informats tant bon punt hi hagi novetats. 

 

Gràcies i Fins aviat!!!

Extraescolars: Competició Patinatge Març 2020

Hola families,

 

El passat 7 de març, les patinadores de l'Escola Concòrdia van participar en el seu primer campionat de la temporada, obtenint molt bons resultats. Totes van donar el seu màxim esforç.

 

 

 

 

Felicitats a totes!!!

 

Extraescolars: Inscripcions Desembre 2019-20

Benvolgudes famílies,

Us informem que el període d’inscripcions d’extraescolars per començar el mes de gener s’obrirà del 9 al 13 de desembre de 2019. És important que tingueu en compte aquest període si voleu començar al gener, ja que no s’obrirà cap altre període durant el curs.

Extraescolars amb places disponibles: Anglès, Creartivity, Escola de Futbol Sala, Futbol, Modern Dance, Patinatge, Reforç, Rítmica, Taekwondo i Ultimate Frisbee.

 

PLACES LIMITADES!!!  PER ORDRE DE PRESENTACIÓ

 

Podeu fer la vostra inscripció de dilluns a divendres de 9:05 a 10:00 i de 16:35 a 17:30 a l'oficina de l'AMPA.

 

Gràcies per la vostra col·laboració            

Extraescolars: Festival Nadal Rítmica 2019

Extraescolars: Festival Nadal Patinatge 2019

Extraescolars: Festival Nadal Baby i Modern Dance 2019

Extraescolars: Ioga 2019-2020

Extraescolars: Reunions informatives 2019

També hi haurà reunions informatives referents a les següents extraescolars:

Extraescolars: Informació general 2019-20

Calendari de les activitats:

Les activitats es realitzen durant tot el curs escolar des d’octubre fins al maig. La inscripció pels mesos de setembre i/o juny és opcional. (El pagament de la quota serà proporcional en els mesos de setembre i juny).

Inscripcions:

  • Documentació: Fotocòpia targeta sanitària, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia carnet de vacunes i, si s'escau, certificat mèdic de malalties o al·lèrgies de l'alumne/a, foto de carnet (de P3 a 2on), justificant de pagament de la quota AMPA o d'ingrés de matrícula. Si el vostre fill ja ha realitzat alguna extraescolar anteriorment, teniu l’opció de que l’AMPA reutilitzi aquesta documentació fins a la finalització de l’escolarització del nen, però CAL MARCAR LA CASELLA d’autorització a la mateixa fulla d’inscripció.
  • Els alumnes de Ultimate Frisbee hauran de fer un únic pagament de 40€ en fer la inscripció per tal de federar-se i participar en lligues escolars (5 al llarg de l'any). El pagament trimestral es realitzarà a principis de trimestre. S'entregarà un dis a cada alumne que haurà de portar a l'activitat.
  • Els nens/es de Futbol Sala (de 1r a 6è) i Bàsquet participaran a la lliga del Consell de l'Esport de l'Ajuntament de Sabadell sempre i quan hi hagin nens suficients: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta lliga s’assumirà de manera proporcional 50 % AMPA i 50 % famílies abonades a la 1ª quota.
  • Els nens/es de Patinatge participaran a la Copa Comarcal i Provincial segons criteris de la monitora: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta competició s’assumirà de manera proporcional 50% AMPA i 50% famílies.
  • Els alumnes de Taekwondo hauran de federar-se en el segon curs que es matriculin d'aquesta activitat.
  • Cal recordar la obligatorietat de pagament d’una assegurança per a totes les activitats extraescolars que es realitzin a l’escola. Es realitzarà un ÚNIC PAGAMENT ANUAL d’import 4€

       Període d'inscripcions

      Del  20 al 31 de maig de 2019  i del 12 al 20 de setembre de 2019.

      Horari inscripció

      De dilluns a divendres de 09:05 a 10:00 i de 16:35h a 17:30h.

   IMPORTANT: No s'admeten fulls d'inscripció a la bústia de l'AMPA, ni presentades per menors.

Normes de funcionament:

  • Altes: Els períodes d’inscripcions seran durant el mes de maig, els dies indicats a dalt (per començar el primer dia d’escola o a l'octubre) i durant les últimes dues setmanes de setembre (per començar a l’octubre). Únicament s’obrirà un nou període d’inscripcions al desembre (per començar al gener) No s’acceptaran inscripcions d’extraescolars fora d’aquests terminis establerts. En cas d'inscriure's al mes de maig, es pot indicar si es vol començar l'activitat durant el mes de setembre o a l'octubre. Tingueu això en compte ja que algunes activitats tenen places limitades per l'espai disponible i, en aquest cas, les places noves s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Només durant el mes de maig es farà la reserva de plaça pels alumnes que ja han estat inscrits durant el curs anterior i s'inscriguin de nou.
  • Baixes: S’ha de notificar per escrit la baixa de l'activitat a través del format corresponent, es pot deixar a l’oficina de l’ AMPA, o enviar el mateix format escanejat per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , com a mínim 15 dies abans que es carregui el següent rebut de l’activitat. En cas contrari es cobrarà el període sencer.
  • Queixes, dubtes i consultes: Cal contactar amb l’AMPA en l’horari d’atenció a les famílies, o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i es gestionarà la comunicació amb l’entitat pertinent.
  • Quotes i pagament: Les quotes estan prorratejades entre tots els mesos que duren les activitats, per la qual cosa, tots els mesos es pagarà la mateixa quantitat, amb independència dels dies hàbils de cada mes. A diferència de l'activitat de natació que es girarà en un sol rebut a l'inici de l'activitat.

ü     Es facturarà sempre que el nen/a hagi assistit algun dia del període a l'activitat.

ü     Els rebuts seran carregats al compte indicat en el full d’inscripció adjunt,

ü    Si es produeixen devolucions dels rebuts, els costos que generin aniran a càrrec del soci/a.

ü  En cas d’acumular dos mesos impagats, es procedirà a no deixar accedir el nen/a a l'activitat i se’l donarà de baixa. 

ü    Les activitats proposades es faran sempre que el nombre d’inscrits superi una ràtio mínima establerta per la pròpia empresa que la realitza. L’AMPA es reserva el dret de suspendre-la si el grup no arriba al mínim d’alumnes necessaris.

Recollida: La puntualitat en la recollida dels nostres fills/es és molt important. Els monitors estan contractats dintre d’una franja horària. El no compliment reiteratiu d’aquest horari anirà a càrrec dels pares.

IMPORTANT: NO ES DEIXARÀ SORTIR SOL A CAP NEN QUE NO TINGUI SIGNADA L'AUTORITZACIÓ PELS PARES O TUTORS. (Consultar normativa)

CALDRÀ ENSENYAR AL MONITOR/A EL CARNET D’EXTRAESCOLARS DEL NEN. (EN EL SEU DEFECTE, CALDRÀ CONSTAR EN EL LLISTAT DE PERSONES AUTORITZADES  PER PODER MARXAR)

Copyright © 2020 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.