Cerca a la Web 

Benvinguts!

Extraescolars: Inscripcions Extraescolars 2021-2022

Benvolgudes famílies:

 

OBRIM INSCRIPCIONS PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D'AQUEST CURS 2021-2022. 

 

Les inscripcions estaran obertes fins el DIMARTS 21 de Setembre.

Per formalitzar la inscripció és IMPRESCINDIBLE omplir el formulari que trobareu en el següent enllaç

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnYmOkmKXXfeMKcghl4dAbqOpwopJFzmQ8bdpTOuJEz_N3Cw/viewform?usp=sf_link

 

Recordeu que el primer dia de l'activitat extraescolar heu d'entregar la documentació, adjunta en aquest correu, DINS D'UN SOBRE I AMB EL NOM I COGNOMS DE L'INFANT, al monitor de l'activitat.

 

Gràcies per la vostra col·laboració        

Extraescolars: Horaris 2021-22

 

 

 

Extraescolars: Important Acollida Setembre 2021

Benvolgudes famílies;

Us informem de que el servei d'acollida de tardes del mes de setembre NO ES POT OFERIR.

Com ja vàrem comentar en el correu, l'empresa encarregada d'aquest servei ens demana un mínim d'infants per poder realitzar-lo, i malauradament no s'ha arribat a aquest mínim. Per tant, durant el mes de SETEMBRE NO HI HAURÀ SERVEI D'ACOLLIDA EN HORARI DE TARDES.

(El servei d'acollida matinal SI és farà des del primer dia d'escola)

Quan enviem les inscripcions online per a les activitats extraescolars, que comencen a l' Octubre, tornarem a oferir l'acollida de les tardes per veure si a partir de llavors la podem realitzar.

Extraescolars: Acollida Setembre 2021

Extraescolars: Curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Per a la vostra organització, us fem saber que el pròxim curs 2021-2022 les activitats extraescolars començaran el mes d'octubre. Farem les preinscripcions durant el mes de setembre quan comenci el nou curs (rebreu un altre correu electrònic amb tota la informació: activitats, horaris, preus..). No sabem com estarà la situació epidemiològica de cara a l’inici de curs i volem ser previnguts i fer les coses bé i sense presses. Tot i així, tingueu en compte que sempre actuarem i farem envers aquesta situació ho demani.

Us volem avançar, però, que si els horaris de les sortides de l'escola continuen sent esglaonats com els d'aquest curs, no haureu de venir a buscar als vostres fills. Potser l'activitat comença una mica més tard, però els monitors de cada empresa aniran recollint als vostres fills i filles de les seves classes i un cop estigui el grup sencer es començarà l'activitat i tindrà durada d'una hora. Per aquelles setmanes de setembre que encara no farem activitats extraescolars, sí que tindrem actiu el servei d'acollida per aquelles famílies que ho necessitin. També rebreu informació més endavant al respecte.

Per qualsevol altre dubte, restem a la vostra disposició.

AMPA Escola Concòrdia.

Bases casals 2021

Desde l'Ampa de l'Escola Concòrdia volem promoure la realització d’uns casals de qualitat recolzant els valors de l’educació en el lleure. Volem garantir la millor qualitat dels mateixos i oferir a les nostres famílies un espai confortable per als nens en els períodes de vacances. Hem confeccionat unes bases amb els requisits més importants valorats a junta.

 

L'acceptació del projecte serà per iniciar el casal d'estiu precedent al curs 2021-2022.

 

Qualsevol dubte que tingueu en relació a la documentació a aportar, o en tot el que us puguem ajudar, podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Esperem la vostra participació.

Extraescolars: Normativa

Us adjuntem la normativa referent a les activitats extraescolars i casals de l'Escola Concòrdia de Sabadell. L'aplicació d'aquesta normativa afecta a tots els alumnes, monitors i pares d'alumnes que participin en les anomenades activitats.

S’haurà de vigilar i avaluar les normes inherents al present document, sempre amb un esperit de comprensió i de recerca de solucions. El seu àmbit d'aplicació serà en hores d'activitats extraescolars realitzades dins o fora del recinte escolar i els dies de casal, així com les activitats extraescolars excepcionals que es portin a terme a llarg del curs.

Cal entendre aquesta normativa com una eina que ha de servir per regular tots els àmbits de les activitats extraescolars i casals, així com garantir el bon funcionament i la convivència entre alumnes, monitors, pares, mares, AMPA i empreses organitzadores de les activitats.

Copyright © 2021 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.