Cerca a la Web 

Benvinguts!

Extraescolars: Acollida Juny 2021

Benvolgudes famílies,

A partir del 7 de Juny l'horari de l'escola és amb jornada intensiva. Per els infants que es queden al menjador volem saber qui necessitaria acollida per poder oferir el servei en cas que hi hagi demanda.

AQUEST SERVEI S'OFERIRÀ NOMÉS SI HI HA UN MINIM D'INFANTS APUNTATS.

L'acollida començarà a les 15h i acabarà a les 17h. Els preus són els següents:

-Acollida esporàdica:

30 minuts 2€
1h 4€
1h 30min 6€
2h 8€

-Acollida fixa: (del 7 de juny al 22 de juny)

30 minuts 17,50€
1h 35€
1h 30min 52,50€
2h 70€

MOLT IMPORTANT:

Les famílies que necessiteu aquest servei, cal que envieu un correu, COM A MOLT TARD, DIJOUS 3 DE JUNY, a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  indicant nom, cognoms, curs del vostre fill o filla i sobre tot ELS DIES I L'HORARI que necessiteu.

Un cop tinguem el nombre d’infants que faran ús de l’acollida ens posarem en contacte amb les famílies per gestionar el pagament.

Gràcies per la vostra col·laboració

AMPA Escola Concòrdia

Extraescolars: Curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Per a la vostra organització, us fem saber que el pròxim curs 2021-2022 les activitats extraescolars començaran el mes d'octubre. Farem les preinscripcions durant el mes de setembre quan comenci el nou curs (rebreu un altre correu electrònic amb tota la informació: activitats, horaris, preus..). No sabem com estarà la situació epidemiològica de cara a l’inici de curs i volem ser previnguts i fer les coses bé i sense presses. Tot i així, tingueu en compte que sempre actuarem i farem envers aquesta situació ho demani.

Us volem avançar, però, que si els horaris de les sortides de l'escola continuen sent esglaonats com els d'aquest curs, no haureu de venir a buscar als vostres fills. Potser l'activitat comença una mica més tard, però els monitors de cada empresa aniran recollint als vostres fills i filles de les seves classes i un cop estigui el grup sencer es començarà l'activitat i tindrà durada d'una hora. Per aquelles setmanes de setembre que encara no farem activitats extraescolars, sí que tindrem actiu el servei d'acollida per aquelles famílies que ho necessitin. També rebreu informació més endavant al respecte.

Per qualsevol altre dubte, restem a la vostra disposició.

AMPA Escola Concòrdia.

CASAL D'ESTIU 2021-inscripcions

Benvolgudes families:
 
Us informen que allarguem la data de les inscripcions del casal fins el DIJOUS 3 DE JUNY A LES 15:00h de la tarda.
 
Si encara no heu fet les inscripcions encara esteu a temps!!!!!
Us deixem l'enllaç directe a la web!!! 
 
AMPA Escola Concòrdia

CASAL D'ESTIU 2021

Bon dia famílies,

Ja tenim l'estiu aquí!!!... i us volem oferir el CASAL D'ESTIU 2021.

Aquest any la convocatòria del casal l'ha guanyada el Moviment d'Esplais del Vallès (MEV) i per tant, tindreu noves activitats, nous monitors i noves experiències.

Podeu començar a presentar les inscripcions AVUI MATEIX i fins el dia 30 de maig.Si teniu qualsevol problema en com fer-ho, des de l'AMPA us podem assessorar.

Amb les inscripcions, els nens i nenes tindran de regal una samarreta i una bossa del casal.

Esperem que gaudiu molt d'aquest casal i ens feu arribar les vostres opinions.

Salutacions cordials,

AMPA Escola Concòrdia

Bases casals 2021

Desde l'Ampa de l'Escola Concòrdia volem promoure la realització d’uns casals de qualitat recolzant els valors de l’educació en el lleure. Volem garantir la millor qualitat dels mateixos i oferir a les nostres famílies un espai confortable per als nens en els períodes de vacances. Hem confeccionat unes bases amb els requisits més importants valorats a junta.

 

L'acceptació del projecte serà per iniciar el casal d'estiu precedent al curs 2021-2022.

 

Qualsevol dubte que tingueu en relació a la documentació a aportar, o en tot el que us puguem ajudar, podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Esperem la vostra participació.

Extraescolars: Important inici extraescolars curs 2020-2021

Benvolgudes families:
 
 
Us volem informar de que si tot continúa en el camí que portem fins ara, podrem començar les activitats extraescolars la setmana de l'1 de març.
 
Us recordem que per poder començar és imprescindible tenir pagada la matrícula o, en tot cas, la quota de l'AMPA.
 
Us demanem a les famílies que no ho heu fet encara que durant la pròxima setmana feu el pagament i ens envieu el resguard juntament emb el formulari de la quota de l'AMPA omplert a la nostra direcció d'email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 

 
 
Gràcies 
Atentament AMPA ESCOLA CONCORDIA

Extraescolars: Important curs 2020-2021

Benvolgudes families:
 
 
Després de les noves restriccions imposades pel govern, NO podem començar les activitats extraescoalares el dia 1 de Febrer, tal i com estaven programades.
 
 
*Endarerim la data pel 15 de Febrer* .
 
 
Disculpeu les molèsties i per qualsevol canvi ens tornarem a posar en contacte amb totes les famílies.
 
 
Gràcies 
Atentament AMPA ESCOLA CONCORDIA

Extraescolars: Nova Informació curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Amb aquesta nota us volem informar sobre diferents aspectes.

Acordat amb el Consell Escolar i d'acord amb les noves mesures preses pel Govern avui mateix, les activitats extraescolars que han sortir es començaran el proper dia 1 de febrer, si no hi ha modificacions al respecte.

Recordeu que és un requisit OBLIGATORI el pagament de la matrícula de les extraescolars (exceptuan els socis de l'AMPA) per poder començar a realitzar l'activitat.

Cal enviar el justificant del pagament i/o la fulla de la quota AMPA (també amb el comprobant adjunt) a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . (Data màxima 27/01/2021)

Aquelles famílies que no feieu cap activitat el curs passat, recordeu enviar el formulari d'inscripció degudament emplenat.

 

Gràcies per la vostra col·laboració i salutacions cordials

Extraescolars: Informació important 2020-21

Bon dia famílies,

 

Us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021.

 

Us informem que en aquests moments, l’equip de l’AMPA ja està treballant en els serveis que s’oferiran durant aquest any marcat per la situació sanitària actual i les necessitats de les famílies.

Seguint les recomanacions d’Educació, l’AMPA en col·laboració amb el centre escolar per anar coordinats i poder oferir la màxima seguretat i tranquil·litat a les famílies, NO es podran dur a terme durant el primer trimestre les activitats extraescolars. Durant aquest temps observarem la situació de la pandèmia a cada moment i estarem preparats per a oferir-les de seguida que la situació canviï.

Tanmateix, a partir del mes de setembre només s’oferirà servei d’acollida matinal i/o tarda segons demanda.

És molt important que tingueu en compte que enguany NO podrem atendre improvisacions com en anys anteriors, per la qual cosa necessitem saber amb antelació les famílies/nens que requeriran aquest servei.

Us fem arribar un formulari perquè totes les famílies ens comuniqueu la vostra necessitat respecte al servei d’acollida. Insistir en la necessitat de tenir aquesta informació ja que l’organització aquest any ha d’estar estrictament controlada.

IMPORTANT: TOTHOM (TANT SI FAS ÚS DE L'ACOLLIDA COM SI NO) HA DE COMPLIMENTAR EL FORMULARI ABANS DEL DIJOUS 

ENLLAÇ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDVP8y6GMHCuWhDoSYNcJ-uX0JkCkllItuTs4J5HZbJoJZ1A/viewform?usp=sf_link

 

Per a qualsevol consulta, ens la podeu transmetre a través del correu electrònic de l’AMPA Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració i fins aviat.

AMPA Concòrdia

Extraescolars: Informació general 2019-20

Calendari de les activitats:

Les activitats es realitzen durant tot el curs escolar des d’octubre fins al maig. La inscripció pels mesos de setembre i/o juny és opcional. (El pagament de la quota serà proporcional en els mesos de setembre i juny).

Inscripcions:

  • Documentació: Fotocòpia targeta sanitària, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia carnet de vacunes i, si s'escau, certificat mèdic de malalties o al·lèrgies de l'alumne/a, foto de carnet (de P3 a 2on), justificant de pagament de la quota AMPA o d'ingrés de matrícula. Si el vostre fill ja ha realitzat alguna extraescolar anteriorment, teniu l’opció de que l’AMPA reutilitzi aquesta documentació fins a la finalització de l’escolarització del nen, però CAL MARCAR LA CASELLA d’autorització a la mateixa fulla d’inscripció.
  • Els alumnes de Ultimate Frisbee hauran de fer un únic pagament de 40€ en fer la inscripció per tal de federar-se i participar en lligues escolars (5 al llarg de l'any). El pagament trimestral es realitzarà a principis de trimestre. S'entregarà un dis a cada alumne que haurà de portar a l'activitat.
  • Els nens/es de Futbol Sala (de 1r a 6è) i Bàsquet participaran a la lliga del Consell de l'Esport de l'Ajuntament de Sabadell sempre i quan hi hagin nens suficients: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta lliga s’assumirà de manera proporcional 50 % AMPA i 50 % famílies abonades a la 1ª quota.
  • Els nens/es de Patinatge participaran a la Copa Comarcal i Provincial segons criteris de la monitora: 1 fotografia mida carnet. El cost de la inscripció en aquesta competició s’assumirà de manera proporcional 50% AMPA i 50% famílies.
  • Els alumnes de Taekwondo hauran de federar-se en el segon curs que es matriculin d'aquesta activitat.
  • Cal recordar la obligatorietat de pagament d’una assegurança per a totes les activitats extraescolars que es realitzin a l’escola. Es realitzarà un ÚNIC PAGAMENT ANUAL d’import 4€

       Període d'inscripcions

      Del  20 al 31 de maig de 2019  i del 12 al 20 de setembre de 2019.

      Horari inscripció

      De dilluns a divendres de 09:05 a 10:00 i de 16:35h a 17:30h.

   IMPORTANT: No s'admeten fulls d'inscripció a la bústia de l'AMPA, ni presentades per menors.

Normes de funcionament:

  • Altes: Els períodes d’inscripcions seran durant el mes de maig, els dies indicats a dalt (per començar el primer dia d’escola o a l'octubre) i durant les últimes dues setmanes de setembre (per començar a l’octubre). Únicament s’obrirà un nou període d’inscripcions al desembre (per començar al gener) No s’acceptaran inscripcions d’extraescolars fora d’aquests terminis establerts. En cas d'inscriure's al mes de maig, es pot indicar si es vol començar l'activitat durant el mes de setembre o a l'octubre. Tingueu això en compte ja que algunes activitats tenen places limitades per l'espai disponible i, en aquest cas, les places noves s'adjudicaran per ordre d'inscripció. Només durant el mes de maig es farà la reserva de plaça pels alumnes que ja han estat inscrits durant el curs anterior i s'inscriguin de nou.
  • Baixes: S’ha de notificar per escrit la baixa de l'activitat a través del format corresponent, es pot deixar a l’oficina de l’ AMPA, o enviar el mateix format escanejat per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , com a mínim 15 dies abans que es carregui el següent rebut de l’activitat. En cas contrari es cobrarà el període sencer.
  • Queixes, dubtes i consultes: Cal contactar amb l’AMPA en l’horari d’atenció a les famílies, o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i es gestionarà la comunicació amb l’entitat pertinent.
  • Quotes i pagament: Les quotes estan prorratejades entre tots els mesos que duren les activitats, per la qual cosa, tots els mesos es pagarà la mateixa quantitat, amb independència dels dies hàbils de cada mes. A diferència de l'activitat de natació que es girarà en un sol rebut a l'inici de l'activitat.

ü     Es facturarà sempre que el nen/a hagi assistit algun dia del període a l'activitat.

ü     Els rebuts seran carregats al compte indicat en el full d’inscripció adjunt,

ü    Si es produeixen devolucions dels rebuts, els costos que generin aniran a càrrec del soci/a.

ü  En cas d’acumular dos mesos impagats, es procedirà a no deixar accedir el nen/a a l'activitat i se’l donarà de baixa. 

ü    Les activitats proposades es faran sempre que el nombre d’inscrits superi una ràtio mínima establerta per la pròpia empresa que la realitza. L’AMPA es reserva el dret de suspendre-la si el grup no arriba al mínim d’alumnes necessaris.

Recollida: La puntualitat en la recollida dels nostres fills/es és molt important. Els monitors estan contractats dintre d’una franja horària. El no compliment reiteratiu d’aquest horari anirà a càrrec dels pares.

IMPORTANT: NO ES DEIXARÀ SORTIR SOL A CAP NEN QUE NO TINGUI SIGNADA L'AUTORITZACIÓ PELS PARES O TUTORS. (Consultar normativa)

CALDRÀ ENSENYAR AL MONITOR/A EL CARNET D’EXTRAESCOLARS DEL NEN. (EN EL SEU DEFECTE, CALDRÀ CONSTAR EN EL LLISTAT DE PERSONES AUTORITZADES  PER PODER MARXAR)

Extraescolars: Horaris per pares i mares 2019-20

Copyright © 2021 AMPA Escola Concòrdia. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.